23 Nisan 2014 Çarşamba

Gratis Alışverişi | 23 Nisan




Herkese merhabaa (:
Öncelikle 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun (:



 23 Nisan sebebiyle gratis indirim yaptı bildiğiniz üzere bende koştum gittim annem için saç boyası almaya malum %50 kaçmaz (:

Yıllardır Koleston kullanıyor annem ve çok memnun ama kuzenim Garnier kullanıyor şiddetle tavsiye edince hadi bunada şans verelim dedik fiyatı 4.25 e geliyordu ne kaybederiz ki dedik aldık (: Kolestonun fiyatı 8.75

Benri peçeteler kasada alındı birden, ama çok tatlı değiller mi (:

Kotex yine kuzenimin tavsiyesiyle alındı, yıllar önce kullanıp memnun kalmamıştım ( hiçbir zaman orkid'den şaşmam) fakat yapısı değişmiş eskiden naylondu şuan pamuksu yüzey alınabilir bir yapıda.

oo araya sıkışmış şey yani extra blond bi anda alındı tek kalmıştı görevliye güzel diye duydum ayyy diyip elime alınca çok mumnunlar en azından alışverişin boyunca elinde gezdir kararın değişirse almazsın dedi tamam dedim çünkü tekti şansa bırakmak istemedim bu arada da uçlar açık moda malum (: Kasada alsammı diye tereddüt etmeden aldım ve bu güzel bebek benim oldu hadi hayırlısı (: Denendikten sonra yazısı gelecek çok umutluyum ! Bu arada bu üründe %50 deydi fiyatı 11.25

Ahhh babetler ! topuk koruyucu 5 tl ye geliyordu şans vermek istedim tabanlık kullanıp memnun kalmıştım buda beklentimi karşılayacağına eminim.







      Anneler günü indirimini merakla bekliyorum ve sanırım izmirde olamıycam çok mutsuzum :(
Sizler 23 Nisan indiriminden neler aldınız ? Bu ürünleri kullanıyor musunuz ? Lütfen yorum yapmayı unutmayın (:




   | İnstagram |
 http://instagram.com/heraninpaylastiklari
 | Mail |
 heraninpaylastiklari@gmail.com

2 yorum: