27 Nisan 2014 Pazar

Garnier | Kafeinli Kapatıcı Roll-On

Merhabaaa (:
Yoğun geçen hafta sonundan sonra kurtarıcılarımız tabi ki kapatıcılar o yüzden sıradaki ürün tanıtımı göz altı kapatıcısı (:
Koyu tonunu daha önce almıştım açık olan yeni. Yeni olan ektra kafein içeriyor eskisi ise gözaltı halkalarına karşı nemlendirici bakım diyor fakat ben aralarında bi fark göremedim tek fark açık renk olanın yapısı biraz daha yoğuın daha dikkatli kullanmak lazım.


        Benim gözaltlarımla ilgili çok problemlerim yok kapatıcıyı çok severim fakat kırışıklık yapmaya başladı doktorumda yaşın çok genç kapatıcıya ihtiyacın yok senin kullanmayı bırakmanı öneriyorum dediği günden itibaren eldeki bütün kapatıcılar kullanmamam için eş dost dağıtıldı (: Evet o aydınlık görüntüyü seviyorum ama 10 yıl sonda kırış buruş olmak istemiyorum ! :D
        Yapıda daha ince olan ürün arayışına soktu beni bu durum çünkü illaki kullanılması gereken zamanlar oluyor elimin altında bulunsun durumu. bu ürünle bir arkadaşım sayesinde tanıştım uzun zamandır kullanıyorum dedi bi denedim evet iste aradığım kapatıcı bu dedim !




      İnce yapılı olduğunu söyledim zaten onun dışında likit formda siz kapatıcıyı uyguladıktan saniyeler sonra ürün sabitleniyor böyle ciltle bütünleşiyor resmen, çizgiye dolma akma sorunu kesinlikle yok.
Yorgunluk belirtilerini sıfıra indirip aydınlık bir bitiş sağlıyor.



    Bilye sayesinde sürülüyor, benim en sevdiğim özelliği bilyesi bazen bilyeyi göz kapaklarıma değdirip tüm yorgunluğumu aldırıyorum tabi ki herhangi serin bir şeyde aynı etkiyi gösterecektir ama kapatıcıyı uygularken tek seferde iki etkiyi yapması daha pratik.



          İki farklı ışıkta çektim fotoğrafları. Biraz zor oldu çünkü daha önce de dediğim gibi ciltle bütünleştiği için fotoğrafta çok belirgin renkler yakalamak zor oldu (: Bu aralar ikisini karıştırıp uygulamayı seviyorum..


             Gözünüzün altında morluklar varsa illa çok yoğun yapıda bir kapatıcı uygulamanız gerekmiyor. Her sorun için farklı yapıda renkte ürünler var onları bulup araştırmanızı tavsiye ederim cildinizi fazla yormayın o bize lazım (:
Eğer çok çok şikayetçi değilseniz bir deneyin derim, tavsiye ettiğim herkes çok memnun (:
    Böyle ince yapıda doğal duran bildiğiniz bir ürün var mı ? Lütfen yorum bırakmayı unutmayın (:

          En son bu ürünü watsons indiriminden 8-9 tl civarına almıştım normal fiyatı 16-18 arası.




   | İnstagram |
 http://instagram.com/heraninpaylastiklari
 | Mail |
 heraninpaylastiklari@gmail.com

4 yorum:

  1. Bu seri artık yok galiba. En acık renginin cildime koyu gelecegini dusunup almamıstım. Cok da merak ediyordum :) Gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir'de hala her yerde var canım, geri çekilme yok olmasında çok memnunum bu üründen(: ama bb olanı çıktıktan sonra üretimi durmuş olabilir en son açık olanı 8 Mart indiriminde Watsons'dan aldım. Ben buğday tenliyim ve açık olanı tam geliyor bana beyaz tenliler için biraz koyu kalabilir ama benim yaptığımı yapıp yazları kullanabilirsin koyu renk yaz için en büyük kurtarıcım (:

      Sil
  2. İnce yapıda dogal duran ürün olarak Maybelline BB Kremi önerebilirim ben çok memnundum .Tabi göz altı için sormadıysan :) Şimdi bide Pure Beauty nin CC Kremini denedim harika durdu ve hafif yapısı var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline bb krem den bende çok memnunum hele ki 30 spf içermesinden :) pure beauty cc kremi çok duydum indirim zamanı listemde var kalırsa almayi düşünüyorum çok teşekkür ederim önerin için :)

      Sil