28 Nisan 2014 Pazartesi

Flormar | Duo 2x | DC02

Merhabalar :) tıklanma sayım harika ah birde takici sayım artsa benden mutlusu yok .! :)
 Haftanın ilk günü ne kadar çabuk geçti değil mi ? İzmir yağmurlu belki çabuk geçmesi bu yüzdendir güneşli olsa evde oturup ders çalışmakla geçmezdi gün :)

     En sevdiğim ojeler birisini tanıtacağim sizlerle, bir ara sticker ojelere kafayı takmıştim o dönemde tanıştık bu seriyle iyiki de tanışmışız  çok güzel çok farklılar.



İki tırnağim arasındaki renk farkından da anlayacağınız gibi ışığa göre renk değiştiren bi oje. Normalde altın sarısı fakat içindeki parıltıları yeşil renk olduğu için ışık gelmediği zaman altın sarısı olan oje birden yeşile dönüşüyor...



Tırnak uçlarım ve kökleri arasında ne kadar fark var değil mi ? :) 






   Ojeyi sürüp ışıkta parmaklarımı hareket ettirmeye bayılıyorum ! :) Gördüğünüz gibi ışıkta tamamen altın sarısı




Veee aradaki fark :) Abiyeler içinde gayet uygun bence sizce de öyle değil mi ? Beğendiyseniz lütfen yorum bırakmayı unutmayın :)




  | İnstagram |
 http://instagram.com/heraninpaylastiklari
 | Mail |
 heraninpaylastiklari@gmail.com

3 yorum:

  1. Merhaba canım ojenin rengine bayıldım yaaa! bloğunu çok beğendim takip etmeye çalıştım ama GFC yine hata mı veriyor nedir birazdan tekrar deneyeceğim. Bana da beklerim:)
    hersheydenbirazcik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım :) gfc sorununu nasıl halledebileceğimi bilmiyorum yarın bilgisayardan girince uğraşıcam bende diyorum niye takip edilmiyorum :)

      Sil
    2. Oldu şimdi canım takipteyimmm:)

      Sil