22 Nisan 2014 Salı

Essence | Far Bazı


I  Love Stage 


Bugünün misafir ürünü esence'nin far bazı.
Uygun fiyatlı far bazı bu kadar iyi olabilir mi ? Evet olur !


Renkli baz olması artısı, göz çevreniz sorunlu değilse sadece kapatıcı gibi uygulayabilirsiniz de..
Ben fazen far bile sürmüyorum bu ürün yeterli oluyor.



 Ufacık bir miktarı yeterli oluyor, kadifemsi bir yapısı var. Çizgilere dolma yapmıyor.
Rengi he cilt tonuna gidebilecek bir renk zaten sabitlendikten sonra ürün var mı yok mu anlamıyorsunuz



 Saatlerce gözümde kalmasını sağlıyor ürünün, eve döndüğümde tek bir bozulma, akma, parlama, çizgilere dolma yok. Tekrar tekrar alınacak bir ürün. 4ml ve açıldıktan sonra 6ay içinde tüketilmesi gerekiyor inanın tüketemiyorsunuz ben bitiremedim (:






Farklı ışıklarda fotoğraflarını çektim farkı anlamanız için. Silik olanlarda baz yok diğerlerinde var ve essence açık ara önde (: Resmen farın rengini değiştiriyor bazsız uygulama (:
Gratislerde bu ürünü bulabilirsiniz artık çeşitli kozmetik mağazalarında ve bazı eczanelerde de bulunuyor bir şans verin derim (: fiyatı 8-10 tl arası ben indirimle 4 tl gibi komik bir rakama almıştım ve sonuncu ürünü kaptım, bir kaç tane almak istiyordum oysaki ama kısmet olmadı gratis artık özel gün indirimlerine dahil etmiyor bu ürünleri ne yazık ki :/





   Sizin bu ürün hakkındaki görüşlerini neler ? Kullanıp memnun kaldığınız far bazı var mı ? Lütfen yorum bırakmayı unutmayın (:




 | İnstagram |
http://instagram.com/heraninpaylastiklari
| Mail |
heraninpaylastiklari@gmail.com

3 yorum:

  1. Essence bildigim kadarıyla sadece Anneler Gunu indirimlerinde indirime dahil oluyor. Gecen Mayıs'dan beri hic indirime girmedi. Belki bu indirimde girer. Ben de cok memnunum bu bazdan. Bitiremeden attım ve yenisini aldım. Su sıralar krem farlarla hasır nesir oldugum icin pek kullanamıyorum ama kesinlikle fiyatını hak eden bir urun:)

    YanıtlaSil
  2. Bu arada yorum yazdıktan sonra cıkan kodları kaldırsanız cok iyi olur. Bir cok kişi o kodlar yuzunden yorum yazmaktan vazgeciyor . Ayrıca bizim icin de eziyet oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet en son mayıs ayında indirime girdi daha öncesinde bir kaç kez bu güzelliği yaptılar bize umarım yine yaparlar çünkü fiyatına göre gayet başarılı bir ürün (:

      Bu arada bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim yeni olduğum için pek ayrıntılı bilmiyorum ney nasıldır (: Ama sanırım hallettim yani umarım halletmişimdir :D

      Sil