30 Nisan 2014 Çarşamba

Essence | 2in1 Eyeliner Pen


    Bugün kü ürün sakın almayın temalı,
Bir insan bi ürünle bu kadar mı anlaşamaz bu kadar mı sevmez gelin birlikte inceleyelim..



      Bir tarafı ince bir tarafı da kesik üçlü kalem eyeliner, böyle Keçeli kalem gibi ama eminim Keçeli kalem bundan daha güzel sürülür.



   Gratisin geçen yıl yaptığı anneler günü indiriminden 5tl civarına geldiği için almıştım günlük kullanırım diye ama yok bir gün kullandım oda ilk açıldığında zorla, zaten su nem görmesin hemen yok oluyor hemen. Belki düzelir sürmeyi öğrenirim diye duruyo evde ama bugün elimde sürerken de aynı şey olunca direk çöp! Ele bile zar zor sürülen şey göz gibi hassas bir yeri zorluyor yani...


 

 İlk önce tek seferde çizgi çektim gördüğünüz gibi ne renk ne birsey. Bazı Yerler açık bazı Yerler koyu renk.


   Üstünden geçeyim iki kat olsun diyorum öyle de bi yerden alıp öbür yere sürmekten başka birşey yapmıyor bulamaç gibi oluyor. Kesik uçlu tarafıyla tampon hareketlerle sürünce ancak oluyor bu da göze uygulanacak bir sürüş şekli değil.





  Dura dura kuruması imkansız çünkü ilk aldığımda da böyleydi belkide mağazada açık kaldı oda bana denk geldi çünkü hiçbir üründe koruyucu jelatin yoktu. Siz kullandınız mı birtek ben mi böyle bir sorun yaşadım yoksa hepsi mi aynı ? Lütfen yorum yapmayı unutmayın.
 

10 yorum:

  1. Ay az daha alıyordum iyi ki almamışım:D

    YanıtlaSil
  2. Alma canım %50 gelirse Loreal super liner ı tavsiye ederim yada Thé balm, bende bi tane alacağım Thé balm ı deneyip deneyip bırakıyorum bu sefer kesin karar verdim :)

    YanıtlaSil
  3. aa çok üzüldüm normalde ben essence kalem eyeliner larını çok severek kullanıyorum dediğin gibi jelatinsizse belki ürün bitmiştir donmuştur jelatinsiz ürün alma görevlileride uyar canım bu arada blogunu biraz genişlet canım resimler kenara taşmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi öyleydi 5tl olunca umursamadim açıkçası :) telefon ve tabletten giriyorum bir kaç gündür farkında değildim böyle birşey olduğunun teşekkür ederim uyardigin için :)

      Sil
  4. Ben de bu sekild cift tarafli eyelinerin koleksiyon urununu almistim ama kullanamadim. Simsiyah olmuyordu ki benim asil istedigim goruntu o simsiyahlik. Ayrica bu tarz kece uclu eyelinerlar cok cabuk kuruyor. Essence ile ilgili degil. Baska markalarinkilerde de ayni sorun var . Kece uclu eyelinerlar ↓↓↓

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gri kalıyor rengi, ilk ve son kalem eyelinerım oldu denemiş oldum bahaneyle :) evet flormar vardı arkadasimda oda süremiyorum diyordu demekki kurumuş :)

      Sil
  5. Kalem eyelinerlar içinde ben Flormar'la rahat ettim, ama sonra Alex Avien deneyim dedim sürüyorsun, boş kalan yeri doldurmak için üstünden bir daha geçince bizim eyeliner silgi oluyor, sürdüğünü de siliyor.. Sinir harbi yaşamıştım resmen!! Şimdi biraz alıştım ama kesinlikle değiştircem yine de!! Essence de almıyoruz o zaman :)

    ezonomik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi yerden silip diğer yerden siliyor resmen. Bugün eyeliner yazısı yazıcam mutlaka almalısın, kalem şeklinde olanları at çöpe ! Geliyorum bende :)

      Sil
  6. Kizlar sakin ama sakin almayin ben aldim killandigim ilk gun goz kapaklarimi balon gibi şişirdi mikrop kapti kipkirmizi oldu. Ayni zamanda da kasiniyor tahris oldu. Oysa ki esence in ürünlerini cok kullaniyordum. Bir daha goz makyaj urunlerini asla almayacagim :( :( :(

    YanıtlaSil
  7. Kizlar sakin ama sakin almayin ben aldim killandigim ilk gun goz kapaklarimi balon gibi şişirdi mikrop kapti kipkirmizi oldu. Ayni zamanda da kasiniyor tahris oldu. Oysa ki esence in ürünlerini cok kullaniyordum. Bir daha goz makyaj urunlerini asla almayacagim :( :( :(

    YanıtlaSil