22 Haziran 2014 Pazar

Maybelline | BB Krem


  Merbaba,
Sıcaklar iyice başladı sizde benim gibi yaz aylarında fondöteni rafa kaldıranlardan mısınız ? O halde bu yazıyı iyi okuyun ! Fondötenin o ağır cildi yoran, nefes aldırmayan yapısından kurtulup ama bi yandan da cilt tonunuz düzgün ve pürüzsüz olsun mu istiyorsunuz ? Maybelline BB Krem tam size göre !


       
   Benim en en en sevdiğim özelliği 30 spf içermesi, ilk ay tabiki güneş koruyucu kullanıyorum fakat sonra bu ürün sayesinde cildimin ihtiyacı olan korumayı sağlıyorum böylece çok fazla ürün kullanarak cildimi yormuyorum...Yaz ayları cildin en hassas olduğu dönemdir yağlanmaya daha müsaittir bu sebeple dikkatli olmak da fayda var...

    Ürünün vaatleri bu şekilde ;



  Bendeki rengi medium. Benim için biraz koyu bu yüzden bronzlaşınca tam yüzüme oluyor (:




     Tamamen likit yapıda ve sürümü çok rahat ben elimle sürüyorum direk fırçaya ihtiyaç duymuyorum kolay dağıtıldığı için. Sürüldükten kısa bir süre sonra ciltle bütünleşiyor ve varla yok arası bir görünüm elde ediliyor...





   Gördüğünüz gibi renk tonunu eşitliyor ve daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor.
Ben bu ürünü kullanmadan bi 10-15 dakika önce hafif nemlendiriyorum cildimi ama siz nemlendirici kullanmayada bilirsiniz benimki tamamen alışkanlık (:






     Sonuç olarak bence vaatlerini kesinlikle yerine getiriyor ve fiyat açısından çok uygun hele ki indirimlerde denk gelirseniz inanılmaz ucuz oluyor, normal fiyatı 20 tl civarı.



   Sizin bu ürün hakkındaki düşünceleriniz neler ? Yorum bırakmayı unutmayın (:

1 yorum:

  1. Canım spf 30 icermesi guzel bir ozellik ama bunu yanı sıra uva hatta artık uvb korumaları iceren gunes koruyucu kremler kullanmak gerekiyor.Gordugum kadarıyla bu krem uva koruma iicermiyor. Bu yuzden altına mutlaka gunes kremi kullanmak gerek aslında.

    YanıtlaSil