2 Haziran 2014 Pazartesi

Golden Rose | Matte 05



  Merhabalar (:
İzmir'de hava kapalı yazı ve sıcağı çok seven birisi için tahmin edersiniz ki havanın böyle olması çok kötü. Bu durumdan sıyrılmak ve kendimi rahatlatmak için erkek arkadaşımın askerden döndüğü günü ve hemen sonrasında çıkacağımız tatili düşündüm bol bol (:
Hava böyle kapalı olunca hem biraz renkleneyim hemde matlığıyla havaya uyayım istedim, biraz acele sürdüm kusura bakmayın lütfen.



  Acele olduğu için tek kat sürdüm sadece ama gördüğünüz gibi tek katta bile tam kapatıcılık sağlayan bir ürün.
 Golden rose'un MAt serisi sedefli fakat bunu arkadaşım önerdi bana epey bi süre aradık hatta bu ojeyi iyiki arayıp bulduk bu kadar sevebileceğimi düşünmemiştim kırmızı oje kullanmam ben ellerime yakıştırmadığım için ama bu bi harika (:
   Genelde tek kat sürüyorum bu ton hoşuma gidiyor, çift kat tam bir kan kırmızısı oluyor hatta bol bol sürerseniz vişne rengi oluyor en sevdiğim mat ojem bu sadece koyusu bitiriyor beni oda alerjim olduğu için sizi pek etkilemeyebilir (:


     Gratisden 5 tl ye aldım ama fiyatı farklı olabilir başka yerde.

2 yorum:

  1. Bende de bu ojeden var ama diğer markaların mat ojelerine kıyasla matlığını pek beğenmiyorum.Tabi kişiden kişiye değişir.Sen beğenmişsin, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ertesi gün kalmadan parlama yapması benim çok oynamamdan kaynaklanıyor diye düşünüyordum seninde beğenmemen bununla ilgiliyse sorun oje de :)

      Sil