4 Kasım 2014 Salı

Rimmel London | Kaş Kalemi




    Merhabaa (:
Bugünkü misafirimiz rimmel london'ın kaş kalemi.
Kaşlarımı hiç doldurmadım makyaj yaptırdığım zamanda hiç elletmedim, aslında kaşlarımın seyrek yerleri var ama ne bileyim yapmacık geliyor bana. Kısacası kaş doldurma işine pek ısınamadım.Yinede bu kalemi gidip aldım evet bu kalemle bi başlangıç yapıcam dedim ama nerdeee (:





   Bendeki rengi 004 Black brown. Benim kaş rengim siyah birazcık kırabilmek için bu rengini aldım. Geldim eve bir heves denedim falan ama yok ben bu işi beceremiyorum bunu anladım. Şimdi diyeceksiniz ki niye yazıyorsun o zaman bu yazıyı, hemen cevap vereyim. Bu kalemin sabitlenmesine ba-yıl-dımm !
Akmıyor bulaşmıyor göz kalemi olarak kullanmayı düşünüyorum sırf bu sebepten.
Kaş kaleminin normali bu mudur onuda bilmiyorum ama iyi ki almışım diyorum gerçekten çok hoşuma gitti.






  En büyük eksisi biraz zor uygulanıyor o yüzden ya çok renk veriyor yada silik oluyor, silik olması tercihim aslında (:


 Kaş farı da alsam mı ne dersiniz başarabilir miyim ? yorumlarınızı bekliyorum (:

2 yorum:

  1. Canim kaslarini tam ve duzgun sekilde doldurursan ortaya cikan goruntunun bakislarina nasil hayran kattigini goreceksin ve vazgecemeyeceksin. Eminim yani o derece. Kas kalemi ile doldurmak bana da hem zahmetli hem de yapay durur gibi geliyordu. Yapay durma konusunu gectim dolduranlarda cok hos duruyor ama hala usengecim ve beceremeyecegimi dusunuyorum. Renkli kas maskaralari ise hem pratik hem de dogal. Ulkemizde son1 aya kadar drugstore kas maskarasi yoktu. En uygun fiyatli olani Mac'ti ki harika kendisi. Su an Gosh ve Rimmel London'in renkli kas maskalari var ve kesinlikle denemeni oneririm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapma bulduğum için Mac'e gidip o kadar para vermek istemedim açıkçası çünkü alıp kullanmayacaktım biliyorum kendimi. Evet Rimmel London'ı duydum fakat indirim döneminde geldiği için göremedim bile (: Gidip denemek lazım teşekkür ederim tavsiyen için (:

      Sil