14 Ekim 2014 Salı

Pratik Bilgiler 2 | Kırılan Farlar



        Ne zamandır ara verdik tempodan düştük o zaman hızlı bir şekilde devam edelim değil mi kızlar ? (:

         Uzun zamandır kırık dökük diye kullanmadığım bir farım vardı atmaya kıyamadıkça kullanmadım da, bugün Sephora eskiyi getir yeniyi %30 indirimle al kampanyası için hangi ürünleri götüreyim diye ayırırken bu fara bir şans verdim ve presledim. Bu benim ilk deneyimim oldu daha önce atar geçerdim nesi cezbetti bende anlamış değilim büyük ihtimal yine çöp olacak çaktırmayın (;


   Neler yapmışım ona bakalım..



         
       
       Öncelikle bir çubuk yardımıyla farı toz haline getirdim. İlk halını çekmeyi unuttum çünkü sonradan aklıma geldi blogda paylaşmak çünkü herkes biliyor artık bu yöntemi. Yinede yazmakta fayda var değil mi ?



       Toz haline getirdiğimiz farın üzerine çok da sulu olmayacak sadece şekil vermemizi sağlayacak şekilde kolanya ekliyoruz ve bunu herhangi bir şey ile karıştırıyoruz dediğim gibi elinizde illa aynı şeyler olacak değil bir çay kaşığı da işinizi görür yeterki isteyin (:


   Sonra bir güzel şekil veriyoruz ben çok ince olsun istemediğim için hafif boşluk bıraktım bu kısım size kalmış. Ağzı açık kurumasını bekliyoruz ve sonra kullanıyoruz farımız hazırrr (:






       Bu işlemi dilediğiniz toz üründe kullanabilirsiniz hele ki şu çantada yere düşüp dağılan pudralar için daha faydalı bir yöntem ne dersiniz ? 
Hepinizin çekmecesinde böyle dağılmış ama kullanılmaya kıyılmayan ürünler var biliyorum hadi çıkartın onları ve yeni ürünlerinize merhaba deyin ! (:

4 yorum:

  1. Aaa supermis ben bilmiyordum boyle bir yontemi canim :) bir de sephoranin su kampanyasindan da hic haberim yoktu. Hala devam ediyor mu acaba ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım 31 Ekime kadar geçerli (: Herhangi bir makyaj malzemesi ve markası kabul ediyorlar ve indirim fırçalarda da geçerli bu çok güzel (: Sephora marka ürünler ve mini boy ürünleri kabul etmiyorlar sadece.

      Sil
  2. Paylaşım için teşekkürler.Bu arada blogumda çekiliş düzenliyorum, beklerim :)
    http://yasamizi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil