6 Mayıs 2014 Salı

Avon Alışverişim


  Sonunda günlerdir beklediğim siparişlerim geldi (:
Evet üç parça ikisi nemlendirici ama üçüncü ürün için gözüm yollardaydı !
Neler aldım gelin birlikte bakalım (:






1.Soyulabilen Arındırıcı Jel: İşte merakla beklediğim ürün ! Burun bantlarıyla aynı görevi görüyor tek farkı jel olması, bu ürünü tercih etmemdeki amacım burun bandında hava kabarcıkları olabiliyor yada tam yapışmıyor bu ürünle bu problemin ortadan kalkacağını düşünüyorum bakalım denedikten sonra yazısını yazıcam (:

2.Papatya ve Yulaf Özlü Yüz, El ve Vücut kremi: 400 ml dev boyunda, Yaz kış vücudumuzu nemlendirmeyi unutmamalıyız ! Şimdilik iyi anlaşıyoruz bu kremle aksi bir durum olursa yazısını yazarım. Hafif yağlı sürerken ama emildikten sonra cildi pürüzsüz yapıyor, yapış yapış bir his bırakmıyor

3.Kakao Yağı ve E Vitamini içeren El Kremi: BAYILIYORUM bu kreme !! HEr ne kadar kokuluürünleri sevmesemde bu bi harika kızlar (: buradaki yazımda da bahsetmiştim bittikçe alınacaklardan..



  Şuan merakla Gratis ve Watsons'un Anneler gübü indimini bekliyorum.. Alışveriş listemi yaptım bile görüntülerini hazırlayıp sizinle paylaşacağım en kısa sürede (: Umarım beklediğimiz indirim olur liste tamamlanır (:

2 yorum:

  1. Guzel gunlerde kullan tatlım. jel maskenin yorumunu merakla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dayanamadım dün ufacık birsey uyguladım zaten :) bugün yada yarın tam uygulayıp yazısını yazıcam ;) teşekkür ederim

      Sil